Sunday, January 2, 2011 | By: vono man

azam tahun bru 2011???


aku x tau le nk ckp pe kat cni... aku cume nk update je le... y pasal ari ketiga aku kat german nie 6ti aku akn update ye... aku sbnrnye nk bg tau kat cni... cm2 le berlaku time 2010 y lepas... mmg byk memori ah.. aku nk crite pun smpai x sdh ah stu nie... kalu aku bercrite nie.. kopem paling kurang 3 hari... hahahaaa... aku bkn pe... aku mmg suke ckp... minat nk jd dj 2 ade ah... hahhaa.. kuat jgk aku berangan nie kan... memori 2010 mmg aku akn ingat smpai bile... cbaran dlm persahabatan... persejawatan... perhubungan... mmg tahun 2010 mmg cbrn y kuat n tercabr bg aku... aku y jenis ssh ngangis.. blh jgk ngangis time 2.. mmg memori le...

kalu masuk je tahun bru... org lainn mesti mintak kite wak azam... bg aku x yah le wak azam... kalu x tercapai sblm nie... bg aku... setiap kali tahun bru... aku nk jd y terbaik untuk dri aku... family aku... buah ati aku... n kwn2 aku skali... aku nk ubah cre keje aku... aku nk ubah cye idup aku... aku nk ubah idup family aku... family aku mmg nk aku berjaye... dlm family aku.. aku sorang je y nk hmpr kat menara gading... mak abah.. acik x kan hampa kan mak n abah ye... acik akn buat terbaik...

tahun bru mmg ari y bermakne bg aku.. bkn ape... bkn sje smbt tahun bru... ari 2 jgk.. ulang tahun aku n awek aku... sedar x sedar.. dh 2 tahun kami bersama... aku rase cukup terharu n teruja sunguh... x tau nk kate cm ne... biar aku luah pada si die y tersayang... aku teringat lagi mase aku try ejas si die... aku ambik sebln jgk ah nk knl die... di epun baik jgk... heheee.. detik permulaan 2 mmg aku syok sgt.. detik 2 aku akn ingat smpai bile2... hehhee... ape y aku paling hormat buah ati aku nie... die memahami dri aku nie... die jugak leh trima kekurangan n kelebihan aku.. aku tau seme manusia x sempurna.. sme le cm aku... bg aku.. untuk kekal kan hubungan 2.. kite kne memahami stu sme lain.. kite pun kne trima kekurangan n kelebihan pasangan kite... insyaallah... hubungan 2 akan diberkati n di rahmati oleh illahi...


moga hubungan kite... berkekalan.. amin...



p/s 1: aku nk jd terbaik untuk tahun bru nie...
p/s 2: mak n abah.. acik akn buat y terbaik eh... acik akn ubah family kite 6ti... insyaallah...
p/s 3: kwn2 perbetulkan aku kalu silap eh... spe y nk aku tlg.. bg tau le.. aku akan bntu pe y patut ye... untuk kwn rapat aku skali.. ubi... untuk sem dpn.. aku akan bantu ko ye... kite berjaye sme2 ye my perend...
p/s 4: sayang... abg amat menyayangi dri mu 2... selamat ulang tahun perhubungan kite y kedua... moga berkekalan atas kehendak illahi... sayang kamu sgt2... ketat2 jgk... hehehee

3 comments:

nub said...

zamzam alakazam!!

hakhak

Eifa Zuhaira said...

i pun sayang u sgt2 ketat2 jugakkkk!!! only u hunny!! :')

♥ eyka elisha ♥ said...

woooo~congrats wat korang!
da 2 taon ye ^^
selamat =D

kenangan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers