Sunday, January 9, 2011 | By: vono man

Day 9

salam... tingal je tiga ari je lagi aku akn balik ke malaysia... aku dok sbr le nk balik coz aku nk test kelas... cm ne... syok ke dok... aku takut dok leh kejar... balik nie pun.. pas 2 mingu trus exam... balik nie pun keje untuk aku pun bayk tungu... aku kan buat sebaiknya tanpe tingalkan mase y study... 2 mmg wajid ah... aku nk pointer aku naik... aku x nak setiap kali sem genap result jatuh... x kan kul biarkan.. naik skit pun ok ah... naik byk lg aku nk...

ari nie kat denggen byk sesi sob sob je... bkn pe... ramai kwn2 y kiteorng kenal kat cni dh balik dh... si lala.. minah y manja sgt2 ngn bdk2 nie y suke kayuh je kuat... akn balik swiss... jlnn elok2 semoga smpai umah ye... y sorang lg... bru knl jgk... tp kepale mmg tip top ah... die balik ireland... trus kan usaha jd doktor y elok ye.. hahhaaa... si sarah pulok balik umah die dkt je... aku x tau tmpat die... hahhaaa... korang balik elok2... hahhaaa..

esok ( isnin) ade sesi uji bakat festik... aku nk join le... tp uji bakat 2 mlm 6ti... aku mane sempat nk balik... aku ade kat cni lg... aku pun ade kat upm pun ari rabu nie.. aku nk join... aku bkn ape... dr kecik lg aku minat nie coz ayah aku pun kaki teater jgk.. hahaha.. aku dlu pelakon ah jgk.. bkn utama ah... tp smpingan... kat cni aku dok berani le... coz lidah aku x leh nk tkr... hehhee.. tau2 je le... aku jd sebalik tkbir pun ok le... aku dlu jd publisiti untuk festik lepas... byk ah jgk dugaan... tp aku dh buat y terbaik... kalu aku dpt skali lg... aku akan buat terbaik... aku arp le ade uji bakat y kedua 6ti.. leh aku cube nasib skali.... mood skrg... nk join festik... hehehe...

p/s 1: aku pun x sbr nk balik nie... byk keje sdg menungu... sob sob...
p/s 2: ubi, van y aku tmph 2... tlg cek cm ne... ok x... hehheee... x sbr nie...
p/s 3: hadiah2 untuk family n si die dh ade... simple je.. aku x tau le nk pilih cm ne... arp dieorng seme suke le... heheee
p/s 4: buat kwn2... aku x smpat ah nk beli untuk seme... aku x mampu le... dtg cni pun dlm keadaan cukup mkn je ye... sori sgt2 eh...

kenangan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers