Monday, December 20, 2010 | By: vono man

perjalanan aku sblm ke german...

aku bru je balik dr pusat antarabangsa td... cm2 le aku bereskan... tlg team aku n team lain... geng perang chayok2.. buat keje lek lok eh... jgn risau ye... x pe aku ade le... sbr eh... cm2 le kene buat.. tp x pe.. aku blhnye bereskan.. korang jgn risau le... aku dh jupe kak dila.. masalah kite skrg kewangan le... duit kite akan dpt kat sne kwn2... bkn pe bendahari dh ttp akaun... so kite kene cr sponsor le... x pe aku cube cr untuk korang eh... sbr2... heheee... pasal tiket 2.. group australia n turkey korang kkl tarikh tau... y group german, insyaallah tarikh kite tukar tau.. 29 disember kite naik fight... balik malaysia 11 januari... x sbr le kwn2.. hehheee.. pasal duit 2 dh beres... pasal tiket 2 pun dh beres... skrg pasal pasport... group german n group turkey korang just kene buat pasport je eh.. group australia korang kene buat cepat pasport korang... kak dila nk salinan pasport korang coz die nk buat visa untuk korang.... buat cpt2 tau... secepat mgkn tau... sblm korang fly... kalu nk pe2 maklumat tanye aku tau... aku skrg nie jd kuanter pertanyean sblm korang fly ye... hehhee... aku sedia membantu... heheee... x sbr je nk fly nie... hehee.. kwn2 korang doakan aku ye... thank korang...x sbr nk g klia nie.. last skali time form 2... hehehe

x sbr nk smpai kat munich... kwn2 korang doa2 kan ye..




p/s 1: team australia cpt2 buat pasport ye... korang kene buat visa...
p/s 2: aku akan try cri dan lebih ye.. coz duit 2 kite dpt time kat sne.. esok dpt surat dr pusat antarabangsa.. trus aku akan cr dana ye... heheeee
p/s 3: jgn lupe persiapkan barang2 korang ye... mase akan tiba x lme lg.. hehehee
p/s 4: sayang... miss u a lot...

kenangan kita

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers